Prodaja novih električnih viljuškara

Pogledajte asortiman Hyster električnih viljuškara na tri i četiri točka

električni vijluškari

Električni viljuškar 1500 kg nosivosti


električni vijluškari

Električni viljuškar od 1500 kg do 2000 kg nosivosti


električni vijluškari

Električni viljuškar od 1600 kg do 2000 kg nosivosti


električni vijluškari

Električni viljuškar od 2200 kg do 3500 kg nosivosti


električni vijluškari

Električni viljuškar od 4000 kg do 5500 kg nosivosti


Električni viljuškari

Električni viljuškari su mirno, ekološki prihvatljivo sredstvo za rukovanje širokim rasponom jediničnih tereta, uključujući palete, kutije za palete i ostalog ne paletizovanog tereta, što vam daje sveobuhvatan izbor za svaku primenu.

Za vaše skladišne ​​prostore, električni viljuškari su idealni, jer su brzi i lagani za manevrisanje (naročito viljuškari sa 3 točka, koji imaju manje radijuse okretanja). Nadalje, njihova tipična maksimalna visina podizanja od 5 do 7 metara čini ih prikladnim za većinu standardnih prostora.

Za proizvodna okruženja, električni viljuškari savršeno su prilagođeni za donošenje materijala ili komponenti na proizvodnu liniju ili sklanjanje otpadne ambalaže ili drugih nusproizvoda.

Kombinacijom čvrstoće i udobnosti, električni viljuškari sa naprednijim tehničkim karakteristikama, čine ih vrlo prilagodljivom, čistom i moćnom alternativom motornim  viljuškarima i prikladnim za mnoge unutrašnje i spoljne prostore.

Kod nas u Tigor Trade-u možete se informisati oko kupovine novog ili polovnog viljuškara, zavisno od vaših potreba. Ako imate specijalne zahteve obratite nam se putem mejla ili navedenog broja telefona sa naše kontakt strane sajta a osoba zadužena za prodaju u našem timu pomoćiće Vam da nađete zajedničko rešenje.

Prodaja polovnih električnih viljuškara

Pogledajte Polovne električne viljuškare

Prodaja električnih viljuškara

Ako razmišljate o kupovini novog električnog viljuškara, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša postavljena pitanja  poslati Vam sve električne viljuškare iz ponude Hystera.

Zahvaljujući našem predanom radu i stručnosti, koju posedujemo jedan takav globalni gigant, kao što je Hyster pružio nam je poverenje u vidu jedinog ovlašćenog predstavnika na tržištu Srbije i Crne Gore, a mi ga sa zadovoljstvom predstavljamo Vama.

Nakon kupovine novog Hyster viljuškara imate na raspolaganju tim visoko kvalifikovanih tehničara koji su prošli kroz sve trening centre Hyster-a, koji će uvek u što kraćem roku odgovoriti na sve Vaše zahteve.

Pošaljite e-mail

da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja i nedoumice ili vas posavetovali.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ručni viljuškar , paletari
Novi Hyster UT viljuškari
Hyster dizel/plinski viljuškari
baterija za viljuškar
dnevna provera viljuškara
plavo sigurnosno svetlo
prodaja-polovnih-viljuskara
iznajmljivanje-viljuskara