Paletar sa Vagom

Da biste uštedeli vreme i napore tokom manervisanja robom u frekventnim magacinima, mi vam možemo ponuditi paletar sa vagom.

Neizostavna su oprema u magacinima ili skladištima, gde se vrši merenje tereta robe. U određenim industrijama veoma je važno koju količinu tj. težinu robe isporučujete ili primate.

Šta dobijate korišćenjem paletara sa vagom?

  1. Ušteda vremena – radnik ne mora da ide do određene prostorije, gde se nalazi stacionarna vaga, već odmah sa robom da je isporuči ili uskladišti u magacin.
  2. Smanjenje napora radnika – radnik ne mora da troši energiju prilikom odlaska do stacionarne vage. Zamislite da u frekventnim magacinima svaku paletu morate da merite. Dosta snage i vremena bi potrošili na transport robe do stacionarne vage.
  3. Smanjenje zastoja i čekanja – Kada bi svako išao do vage da meri teret, dolazilo bi do zastoja transporta robe u magacinu.
  4. Tačnost prilikom merenja tereta – U svakom momentu znate koliko kg iznosi teret koji se transportuje.
  5. Brži protok robe kroz magacin – Odmah nakon prijema robe možete skladištiti robu na predviđeno mesto i obrnuto. Nema zastoja.

Pogledajte ostale Hyster paletare

Pošaljite e-mail

da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja i nedoumice ili vas posavetovali.

Merite težinu robe tokom transporta uz pomoć paletara sa vagom

Ovi ručni viljuškari su opremljeni sa vagom, koji omogućavaju da lako i na jednostavan način merite težinu robe, tokom transporta, podizanja ili spuštanja robe. To je njihova osnovna karakteristika.

Kapicitet nosivosti paletara sa vagom ide i do nekoliko tona, a postoji mogućnost odabira paletara sa vagom od 800mm za manje palete i 1200mm za standardne palete.

Ovi paletari sa vagom su pre svega čvrsti i imaju izuzetan kvalitet. Paletar sa vagom pruža mogućnost tačnog merenja težine robe, koja se transportuje u letu. tj. dok je roba na paletaru.

Postoje opcije da paletar bude sa i bez printera.

Jednostavan je i lak je za korišćenje.

Paletar sa vagom od nerđajućeg čelika za upotrebu van magacina

Obzirom da se ovi paletari koriste i u teškim industrijama, očigledno je da utiču spoljašnji faktori ( kao što su voda ili prašina) koji su neizbežni.

Paletari mogu biti zaštićeni od ovih spoljnih uticaja.

Paletari od nerđajućeg čelika se koriste za ovakve prilike.

Senzori vage su dobro zaštićene, tako da je omogućeno merenje tereta u bilo kojim uslovima.

Novi Hyster UT viljuškari
Hyster dizel/plinski viljuškari
baterija za viljuškar
dnevna provera viljuškara
ručni viljuškari
plavo sigurnosno svetlo
prodaja-polovnih-viljuskara
iznajmljivanje-viljuskara
Prijavite se na newsletter
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Pridružite se ostalima koji su se prijavili, kako bi saznali korisne savete, dobijali atraktivne ponude i najnovije vesti iz sveta Hyster viljuškara.
Nećemo da šaljemo spam mejlove. Vaš e-mail neće biti deljen ili korišćen u bilo koje druge svrhe, osim za slanje newsletter-a.