3 načina da smanjite troškove habanja guma na vašim Hyster viljuškarima

Gume za viljuškar

Trelleborg je razvio inovativne gume za viljuškare, koje omogućavaju operaterima i menadžerima sa 100% preciznošću, kada treba zameniti gumu na viljuškaru. Ova inovacija je nazvana “Pit Stop Line”.

Postoje 3 načina koja “Pit Stop Line” mogu da pomognu kompanijama da efektivno rukovode gumama za viljuškare i njihovim državanjem i da smanje sveukupne troškove.

1. Smanjena konzumacija goriva sa pravim izborom guma.

trelleborg gume za viljuškareHyster veoma blisko sarađuje sa proizvođačem “Pit Stop Line “ guma tj. sa Trelleborg-om, da bi pomogli krajnjim korisnicima da zadovolje svoje potrebe za efikasnim korišćenjem goriva. Gume su pravljene tako da omoguće smanjenje konzumacije goriva, pomažući ne samo da smanje emisiju ugljen-dioksida, nego i da uštede na gorivu, tokom korišćenja viljuškara u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka.

2.Produžetak životnog veka gume

Prema uzorcima od 40.000 guma koji su se analizirali u 2013 u centrima za odlaganje guma,  industrijske pune gume za viljuškare su se prerano zamenjivale, često je bilo utrošeno 75% gume, što znači da je ostajalo i do 25% gume za dalje korišćenje.

ušteda gume za viljuškare

Karakteristika “Pit Stop Line” gume je narandžasta traka koja je obavijena unutar gume. Narandžasta linija se pojavljuje na površini gume, kada se guma istroši, što ukazuje da je preostalo vreme za zamenu još otprilike 100 radnih sati. Ovo pomaže menadžerima da prate koliko je tačno ostalo vremena za korišćenje guma, da se ne bi zamenile prerano. Na osnovu uštede samo 2 gume godišnje , može se dovesti do 20% uštede na potrošnju guma za period od 5 godina.

3.Minimizirajte vreme zastoja prilikom zamene guma

Kada se pojavi narandžasta traka, znači da je preostalo vreme za korišćenje gume oko 100 radnih sati. Time se upozora da je vreme da se naruči nova guma i da treba uskoro da se zameni. Ovo omogućava da se na vreme predvidi potrebna zamena, da ne bi došlo do zastoja i prekida u operacijama. Takođe, ovaj sistem sprečava da se guma koristi i više nego što treba. Korišćenje guma kada viljuškar ne bude mogao više da se koristi, dovodi u situaciju da se operacije uspore ili totalno prekinu, dok se čeka nova guma.

Trelleborg gume za viljuškar

Kontaktirajte nas na telefon 011/41-47-457 ili  nam pošaljite

e-mail da bismo vam što pre pružili potrebne informacije

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ručni viljuškar , paletari
Novi Hyster UT viljuškari
Hyster dizel/plinski viljuškari
baterija za viljuškar
dnevna provera viljuškara
plavo sigurnosno svetlo
prodaja-polovnih-viljuskara
iznajmljivanje-viljuskara