Prodaja polovnih viljuškara

25

godina prodaje viljuškara

Prodaja polovnih viljuškara predstavlja jednu od osnovnih delatnosti, kojim se bavimo od početka osnivanja firme. Za sve firme koje zahtevaju visoko kvalitetnu opremu za rukovanje materijalom, ali koje još ne mogu opravdati ulaganje u nove modele, polovni viljuškari Hyster Vam nude odličnu alternativu.

To je način da bez rizika i iščekivanja povoljnog trenutka za veća ulaganja i kupovinu novog viljuškara, što pre krenete u obavljanje Vaših svakodnevnih aktivnosti.

Pošaljite e-mail

da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja i nedoumice ili vas posavetovali.

Odgovori na ova pitanja će vam pomoći prilikom kupovine polovnog viljuškara.

1.Da li je polovan viljuškar u funkcionalnom stanju?

– Svaki polovni viljuškar koji se nalazi kod nas na lageru prošao je kroz kompletan servisni deo, i nalazi se u odličnom tehničkom stanju uz najviše standarde sigurnosti i održivosti.

2. Pitate se ko će vam servisirati viljuškar?

– Naši sertifikovani servisni tehničari koji su prošli trening centre Hyster-a, na raspolagnju su vam za sva buduća održavanja vašeg viljuškara. Ne morate razmišljati ko će vam servisirati viljuškar i gde ćete naći željeni deo za isti. U što kraćem vremenskom periodu dolazimo na lokaciju i osposobljavamo viljuškar za dalji rad.

3.Da li je kvalitetan polovan viljuškar ili da sačekam kupovinu novog viljuškara?

– Nemojte se ustručavati i prolongirati kupovinu polovnog viljuškara, jer nemate dovoljno novca za novi viljuškar. Hyster viljuškari su poznati po svom kvalitetu i svojoj dugotrajnosti, tako da u dosta slučajeva zavisno od vaših potreba možete bolje i povoljnije proći sa kupovinom polovnog viljuškara.

4.Kako transportovati viljuškar na željenu adresu?

– O tome ne morate brinuti, nakon što pronađete odgovarajući viljuškar pomoći ćemo vam da organizujete prevoz do mesta na kojem će se viljuškar koristiti.

Veliki broj zadovoljnih klijenata omogućio nam je uspešno poslovanje. Sa kvalitetom naših usluga imamo odličnu preporuku naših korisnika, a preporuku smatramo našom najboljom reklamom.

Dajte nam priliku da se i sami uverite u kvalitet naših usluga i naših viljuškara, bilo da se radi o novim ili polovnim viljuškarima.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *