Elektro viljuškari velike nosivosti

U zatvorenom prostoru, za manipulaciju robe velike težine, nudimo Vam elektro viljuškare nosivosti čak do 18000 kg. Nema zagađivanja vazduha, tihi/bešumni, zahvaljujući kompaktnoj izradi veoma su manipulativni što doprinosi većoj iskorišćenosti magacinskog prostora. Naravno, postoje i specijalne izvedbe ovih elektro viljuškara u skladu sa Vašim potrebama i potrebama tehnološkog procesa, kako proizvodnje tako i u manipulativno-skladišnim radnim operacijama (npr. rad sa radioaktivnim otpadom, veoma uski viljuškari, viljuškari bez operatera itd).

Predmetni viljuškari su evropske proizvodnje. Napravljeni po zahtevima i standardima evropskog tržišta. Viljuškare kupujemo direktno od proizvodjača. Servisno  tehničku podršku obezbeđujemo zauvek.

Za sva komercijalno tehnička pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Prijavite se na newsletter
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Pridružite se ostalima koji su se prijavili, kako bi saznali korisne savete, dobijali atraktivne ponude i najnovije vesti iz sveta Hyster viljuškara.
Nećemo da šaljemo spam mejlove. Vaš e-mail neće biti deljen ili korišćen u bilo koje druge svrhe, osim za slanje newsletter-a.