Novi viljuškari

Viljuškari predstavljaju osnovna sredstva za rad svih kompanija koja se bave robom i njenim skladištenjem. U današnje vreme prosto je ne zamislivo poslovanje jednog magacina bez barem jednog viljuškara. Novi viljuškari predstavljaju dugoročna ulaganja za ostvarenje dugoročnih ciljeva. Firma Tigor Trade nudi Vam širok asortiman pouzdanih, produktivnih i veoma efikasnih novih Hyster viljuškara. Dozvolite nam da naš tim profesionalnih ljudi pomogne u kupovine Vašeg novog viljušakara koji će biti najpogodniji za Vaše potrebe.

Pogledajte našu ponudu novih Hyster viljuškara

Dizel i plinksi viljuškari

Električni viljuškari na 4 točka

Električni viljuškari na 3 točka

električni viljuškar na 3 točka

Električni ručni viljuškari

Električni paletni viljuškari

električni paletni viljuškar

Regalni viljuškari

regalni viljuškar

Kontejnerski viljuškari

kontejnerski viljuškari

Viljuškari uskih regala

viljuškari uskih prolaza

Komisioni viljuškari

komisioni viljuškar

Tegljači

tegljač

Kompaktni viljuškari

dizel i plinski viljuškari

Uvereni smo da za sve probleme (utovar, istovar robe, podizanje do određene visine, podizanje i spuštanje određene težine) imamo adekvatno rešenje, dozvolite nam da Vam pomognemo i damo toplu preporuku jer probleme koje vi imate mi smo već davno rešili, pomogli smo drugima, pomoćićemo i Vama!

Prijavite se na newsletter
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Pridružite se ostalima koji su se prijavili, kako bi saznali korisne savete, dobijali atraktivne ponude i najnovije vesti iz sveta Hyster viljuškara.
Nećemo da šaljemo spam mejlove. Vaš e-mail neće biti deljen ili korišćen u bilo koje druge svrhe, osim za slanje newsletter-a.