Priključni uređaji za viljuškare

Obzirom da se i na našem tržištu, u poslednjih dvadeset pet godina, desilo „paletizovanje“ robe; dešava se proizvodnja i manipulacija proizvoda specifičnih po svojim gabaritima npr. stiropor, itisoni, bela tehnika, rolne papira, manipulacija sa dve, četiri i više paleta odjednom,  ..itd., pojavila se potreba za takozvanim PRIKLJUČNIM UREĐAJIMA ZA VILJUŠKARE. Upotreba ovih uređaja u mnogome doprinosi nivou produktivnosti jednog preduzeća tako da se opravdanost njihove kupovine/nabavke uopšte više ne dovodi u pitanje.

Jedan od najpoznatijih i zaista osnovnih priključnih uređaja jeste bočno pomični uređaj , koji je danas standardni uređaj i fabrički se ugrađuje u 99% viljuškara.

Obzirom na naše dugogodišnje iskustvo u svetu viljuškara, imali smo priliku, počevši od jeseni, sada već davne 1993 godine,  da se upoznamo sa najrazličitijim oblicima priključnih uređaja, njihovom funkcijom i tehničkom komplikovanošću. Od starta smo uočili potrebu za tehničkom kompatibilnošću priključnog uređaja i samog viljuškara u cilju optimizacije radnog procesa tj. uskladiti rad viljuškara opremljenog odgovarajućim priključnim uređajem s jedne strane i predmeta rada (paleta robe, rolna papira, bala papira, cevi, više paleta jednoobrazne robe, bela tehnika i sl.).

Priključne uređaje koje Vam nudimo jesu evropske proizvodnje; napravljeni po zahtevima i standardima evropskog tržišta. Iste kupujemo direktno od proizvođača. Servisno  tehničku podršku obezbeđujemo zauvek.

Neki od priključnih uređaja za viljuškare su :

  • Rotacioni uređaj (rotira viljuške za 360 stepeni)
  • Hvataljka za bale papira, za belu tehniku, za sunđere, za stiropor itd.
  • Hvataljka za rolne papira
  • Hvataljka za istovremeno nošenje 2/4/6/8 paleta
  • Hvataljka za burad
  • Pozicionar viljuški

Za sve upite i  komercijalno tehnička pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.