Rezervni delovi za viljuškare

Ponosni na 25 godina prodaje rezervnih delova za viljuškare.
Naše iskustvo je i vaš benefit.

Pošaljite e-mail

da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja i nedoumice ili vas posavetovali.

7 razloga da kod nas kupite rezervne delove za viljuškare:

  1. Rezervni Delovi za SVE TIPOVE, MODELE I PROIZVOĐAČE viljuškara.
  2. BRZO I DOSTUPNO. – Posedujemo sopstveni magacin rezervnih delova, tako da se brzo obezbeđuje traženi deo.
  3. POSEDOVANJE SVIH DELOVA. – Ukoliko rezervni deo, koji je vama potreban, nemamo u magacinu, veoma brzo se deo može poručiti i dostaviti.
  4. UGRADNJA REZERVNIH DELOVA.  Naši licencirani i obučeni serviseri mogu da ugrade umesto vas rezervni deo.
  5. PREUZIMNJE DELOVA. –  Rezervne delove za viljuškare možete preuzeti kod nas ili ćemo vam poslati kurirskom službom.
  6. POMOĆ I SAVET PRILIKOM ODABIRA ODGOVARAJUĆEG DELA. Ukoliko ne znate, koji vam rezervni deo treba, naše stručno osoblje će vam pomoći u tome.
  7. ORIGINAL REZERVNI DELOVI ZA VILJUŠKARE

Pošaljite e-mail

da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja i nedoumice ili vas posavetovali.

REZERVNI DELOVI ZA HYSTER VILJUŠKARE

Kako naš narod kaže…“najbolji auto je novi auto!“

E tako je i sa delovima. Barem ako nas pitate.

Ono što nas izdvaja od ostalih je:

Posedujemo sopstveni magacin rezervnih delova za viljuškare.

Deo koji nam nedostaje u magacinu, obezbeđujemo brzom isporukom originalnih rezervnih delova (centralni magacin HYSTER-a za Evropu, Bliski Istok i Afriku je u Nijmegenu-Holandija).

Prihvatljiva cena originalnih rezervnih delova za viljuškare, a u poređenju sa „opcionim“ delovima ili kako se to kod nas popularno kaže „kvalitetnim zamenama“.

Kupovinom originalnog rezervnog dela za Vaš Hyster viljuškar, MOŽDA, ponavljam, MOŽDA ćete u startu platiti više ali dugoročno ćete profitirati. Rezervni deo „Kvalitetna zamena“  će trajati kraće. Menjaćete ga 2 ili 3 puta češće nego originalan deo.  Dolaziće Vam serviser i naplaćivaće Vam uslugu 2 ili 3 puta. Sve je to nepotreban trošak.

Pogledajte našu brošuru i biće Vam sve jasno.

Prodaja rezervnih delova za viljuškare je kompleksan i zahtevan posao.

Mnogo je modela viljuškara, a daleko više pozicija. Pa kad uzmete u obzir različite opcije-varijante, pa sitne i slabo vidljive izmene kod proizvođača, pa deo koji izgleda isto, a nije isto, pa nedovoljan broj podataka o samom viljuškaru… Priznaćete da ste sve ovo već čuli i doživeli! Zaista iziskuje vreme i posvećenost, a povrh svega ISKUSTVO. Mi ga imamo, 25 godina smo u svakodnevnom kontaktu sa viljuškarima. Za svo to vreme, priznajemo, bilo je i grešaka, problema, nezadovoljnih kupaca, pogrešnih isporuka… Verovatno će ih biti i ubuduće. Ali sada , sa sigurnošću tvrdimo da će ih biti mnogo manje.

25 godina iskustva je ipak 25 godina iskustva. To je kapital kojim se malo ko može pohvaliti, a mi bismo se dozvolite nam, time i pohvalili.

Naše iskustvo je i Vaš benefit! Pošaljite nam upit, pitajte, tražite…

Prijavite se na newsletter
Pridružite se ostalima koji su se prijavili, kako bi saznali korisne savete, dobijali atraktivne ponude i najnovije vesti iz sveta Hyster viljuškara.
Nećemo da šaljemo spam mejlove. Vaš e-mail neće biti deljen ili korišćen u bilo koje druge svrhe, osim za slanje newsletter-a.