Izaberite odgovarajuća Shell ulja i maziva za vaš Hyster viljuškar

hyster viljuškari i shell ulja
Shell maziva i ulja

Učinite vaš viljuškar ekološki čistim

Korišćenje kvalitetnih maziva može da produži životni vek viljuškara, ali ne doprinose samo tome.

Shell ulja i maziva  su napravljeni da bi odgovorili izazovima poput emisije šteštih gasova ili efikasnog korišćenja goriva, tako čineći Hyster viljuškar ekološki čistim.

Motor viljuškara, menjači i hidrauličke komponente su izložene habanju, bilo da se koriste u standardnim ili teškim radnim zadacima.shell ulja i maziva

Maziva i ulja imaju veoma važnu ulogu da štite opremu, kako bi viljuškar efektivno radio. Upotrebom kvalitetnih Shell ulja i maziva, oprema i komponente vašeg Hyster viljuškara se produžavaju. Ovim se povećava produktivnost i smanjuju troškovi.

Za efikasnost i poštovanje zakonskih pravila koje se odnose na emisiju štetnih gasova, veoma je važno da se štiti izduvni sistem viljuškara. Shell ulja i maziva se preporučuju preventivno, da ne dođe do začepljenja filtera na vašem Hyster viljuškaru, što može dovesti do povećane konzumacije goriva i troškova, kao i emisije štetnih gasova.

Produžite rad vašeg viljuškara, koristeći odgovarajuća ulja.

testiranje shell uljaSlužba za specijalnu analizu stanja ulja, nazvana Shell LubeAnalyst , pomaže vlasnicima viljuškara da otkriju, koja ulja treba da koriste, za optimalan rad viljuškara ili da otkriju problematičnu komponentu viljuškara pre nego što postane kritična.

  • Cilj ovakvog sistema je da se skrati servisiranje , kao i produženje servisnog intervala i da se smanji zastoj.
  • Hyster viljuškari su napravljeni da efikasno koriste gorivo. Hyster preporučuje da se koriste Shell ulja i maziva, kako bi se optimizovalo korišćenje goriva, uz smanjenje troškova.

Pošaljite e-mail

da bismo vam odgovorili na sva vaša pitanja i nedoumice ili vas posavetovali.

ručni viljuškar , paletari
Novi Hyster UT viljuškari
Hyster dizel/plinski viljuškari
baterija za viljuškar
dnevna provera viljuškara
plavo sigurnosno svetlo
prodaja-polovnih-viljuskara
iznajmljivanje-viljuskara